Om os

Klampenborg gruppen, er en familie virksomhed, der i over 200 år, har drevet forretninger på Dyrehavsbakken, nord for København. Der er efterfølgende kommet flere forretninger til, i København.

 

Men stadig med de samme kerneværdier som vi har på Bakken, service, morskab, frihed og oplevelser.

 

Klampenborg Gruppen er for at forenkle tingene, en samlet betegnelse for en række selskaber under samme ejerkreds, der består af, Morten og Carsten Dahl, samt familien.

 

Som forretningsområde har vi valgt at fokusere alene på restaurationslivet og natklubber i København samt drift af forretninger på Bakken.

 

Dette valg er bevidst taget ud fra et ønske om at vi prioritere en nær kontakt til vores forretninger samt medarbejdere meget højt, og derfor ønsker en relativ kort afstand mellem vores forretninger.

 

Yderligere giver det Klampenborg Gruppen den fordel, at vi derved opnår 2 høj-sæsoner i virksomheden, nemlig en stor sommer forretning og en stor vinter forretning. På den måde har vi faktisk en høj-sæson hele året rundt og det er jo ikke så dårligt.

 

Vi har vores udgangspunkt i Klampenborg og har derfor adressen:

Klampenborg Gruppen Post Boks 200 2930 Klampenborg

 

Firmaets fornemmeste rolle er at gøre vores gæster tilfredse og underholde dem så godt vi formår. Vi tillader os at mene at vi er ganske gode på dette område og har en meget stor erfaring i at håndtere store firma arrangementer, hvad enten det er skovturen, julefrokosten, firma festen eller hvad anledningen end skulle være - Derfor vi glæder os til at betjene dem.